hits

Escape Rooms

Escape Room er et interaktivt virkelig fluktspill. Innelåst i et rom har du og ditt team 60 minutter for å løse utfordrende puslespill, finne ledetråder og knekke koder for å unnslippe. 60 minutters låste-rom-mysteriene gir eventyrere muligheten til å knekke koder, oppdage ledetråder og løse oppgaver med venner, familie eller kollegaer og er en spennende ny form for live action underholdning. Les mer her: http://www.rundtekvator.no Følg meg gjerne på rundtekvator.no og på facebook Rundt Ekvator :-)

Instagram

Da har jeg endelig fått laget meg en profil på Instagram. Her vil jeg oppdatere med bilder fra reiser, turer og daglidagse hendelser. Er du på Instagram er du velkommen til å følge meg :-) Link her Ikke så mange poster så langt men håper det kommer flere etter hvert :)

Deilig pysj til jul

Pysjamasene fra P.J Salvage er så utrolig fine. Deilig myk flannelmed søte mønstere. Merket er amerikansk og har vært vist i mange amerikanske tv-serier. Jeg har ønsket meg en lenge og fant ut at jeg skulle unne meg en i julegave til meg selv. Jeg falt for denne søte med isbjørner. Er den ikke fin? Den skal brukes flittig i julen. Lange late morgener med koselige filmer.

Julemiddag

Det er ikke min egen middag jeg referer til men teaterstykket Julemiddag som går på Nationaltheatret i disse dager. I år byttet jeg utNøtteknekkeren og ungene med Julemiidag og en venninne og så dette stykket på fredag. Kort oppsumert er handlingen basert på familien Bjelland (fiskebolleboks) som vi følger gjennom 100 år. Første akt begynner i 1915 hvor vi er i Stavanger, en by som lever godt på hermetikksalget i krigens dager. Vi følger familien gjennom kvinners stemmerett, elektrisitet og Margrethe Munthes barneoppdragelse. Videre gjennom 2. verdenskrig, sosialdemokratenes inntog og oljealderen. Artig og se hvordan altforandret seg på 100 år. Stykket var underholdende og hadde gode skuespillere. Kan absolutt anbefales. Før stykketvar vi på Dinner og spiste nydelig Crispy duck :-) Er du glad i å gå i teater?

Ut med julen

Deilig å få ut julen helt ut av huset. Plassen blir mye større og man får litt vårfornemmelse. Koselig å pynte med lys og gaver man fikk til jul. Med nytt år er det nye muligheter :)
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg