hits

Review - Burj Al Arab

Den karakteristiske seilformede silhuetten av Burj Al Arab er mer enn bare et fantastisk hotell. For noen vil kanskje hotellet være litt i overkant med sin gulldekorerte og påkostede stil. Vakre vannfontener, personlig butler og Rolls Royce-flåte er bare noen av tingene du kan nyte her. Ønsker du å ankomme i helikopter er det heller ingen umulighet.

Velkomst

Etter en drøy uke i Dubai skulle vi tilbringe de 2 siste dagene på dette spektakulære 7* hotellet. Ankomsten vår var mindre smidig da hotellet vi bodde på i forkant hadde bestilt en vanlig taxi til oss i steden for en maxi-taxi. Med fire personer og 4 kofferter måtte vi som satt i baksetet ta en koffert på fanget...  Trass i den lite grasiøse ankomsten ble vi tatt meget godt i mot og to portører rykket frem og tok bagasjen mens en tredje fulgte oss inn i resepsjonsområdet. Her ble vi ønsket velkommen av vår egen personlige butler, fikk varm te, svisker og oshibori (våte varme håndklær), før vi ble loset inn i heisen og videre frem til suiten vår.


Suiten

Vi var 2 voksne og 2 barn og fikk tildelt en Deluxe Two Bedroom Suite på hele 335 kvadratmeter, over to etasjer. Det var ikke det vi egentlig hadde bestilt men for vår del var denne oppgraderingen bare positiv.  Etter innsjekkingen som foregikk i suiten trakk butleren seg tilbake og det var tid for å gjøre seg kjent. På det nedre planet finner vi bar, salong, spisestue for 6 personer, butlerens kjøkken og og gjestebad. På øvre plan finnes to store soverom med tilstøtende bad samt walk in closet. Alle rom har wide-screen TV, integrerte bose-høytaler og iPhone/ iPad docking. Både soverommene og stuen har nydelig utsikt over den Persiske gulf. Ringer det på døren ser du hvem som står utenfor på alle tv-skjermene.

I det private barområdet kan man få servert cocktailen.

Cocktail-time

Soverommene

Suiten hadde 2 store soverom, det ene med walk in closet og tilbud om utpakking av bagasje. Speil i taket, gardiner som styres med fjernkontroll og en putemeny med hele 14 forskjellige puter hører med. Rommene er svært store og har en nydelig utsikt over sjøen.Badene

Badene som var store og med vakker flis-dekor, hadde begge jacuzzi og regnvanndusj. Vi voksne fikk en full pakke med Hermes-produkter mens de yngre fikk en mer barnevennlig utgave.

Frokost

Man kan velge å få frokosten servert i suiten elle man kan gå ned i restaurantene Junsui eller Bab All Jam. Her serves både europeisk og arabisk buffet i tillegg til a la cart.

Fasiliteter

Hotellet har hele 8 restauranter hvor de fleste ble prøvd ut. En av kveldene ble det Al Muntaha (betyr det ultimate på arabisk),  som ligger 200 meter over havet. En kelner for hver gjest hører med og maten var spektakulær. Det ble også en middag i Al Iwan som byr på arabiske retter og deilig Mezze og en lunsj på Al Mahara

Har du lyst på SPA kan du besøke Talise SPA som tilbyr det aller ypperste av behandlinger mens du ser ut over Persiabukta. Eller kanskje du vil svømme i evighetsbassenget eller ta et boblebad. Her finnes også et treningsrom som ligger 150 meter over havet og har en fantatisk utsikt. Hotellet har mange bassenger, både inne og ute. Du finner også et flott utendørs område med solsenger og en privat strand. I gangavstand ligger Wild Wadi Waterpark hvor hotellet tilbyr fri adgang. Dette bør besøkes med sine spektakulære vannsklier og spennende vannleker.

Inngangen til restauranten Al Muntha er storslått.


Alt som ser ut som gull er vist nok gull.


Fantastiske vannfontener i resepsjonsområdet.

Utsjekking

Oppholdet har kommet til sin ende og det er på tide å sjekke ut. Selve utsjekkingen foregår i suiten men i og med at flyet vårt først går sent på  kvelden skal vi tilbringe resten av dagen på hotellet. Koffertene våre blir hentet med beskjed om at vi vil få de levert opp i SPA-området når vi måtte ønske. Her kan vi dusje og skifte før avreise etter nok en dag i Dubais sol.

Konklusjon

Et herlig hotell med utsøkt service og flotte fasiliteter. Hotellet bør absolutt oppleves, her er ingen ting umulig når det det gjelder service. Reisefølget var enige om at det var bra vi var her på slutten av oppholdet for vi hadde ikke hjertet til å dra utenfor hotellet. Er man i Dubai vil jeg anbefale en natt her men hvis man ikke har anledning til det er det mulig å ta en middag eller ettermiddags te her. 

Terningkast 6


Fra hotellrommet var det en fantastisk utsikt over Dubai.

Follow my blog with Bloglovin

23 kommentarer

irenglede

17.04.2017 kl.21:56

Ojojoj. Skal til Dubai i november, jeg. Da må dette sjekkes ut. Ser toppers ut. ;D Ha en fin kveld.

Laila MA

17.04.2017 kl.22:28

irenglede: Åh, så spennende. Det gleder jeg meg til å lese om :-) En god kveld til deg også :)

Becca Alexandra

18.04.2017 kl.02:43

Det så utrolig fint ut!! Og hele 335 kvm??? Herregud for en luksus <3 Skulle gjerne vært der selv!!

Laila MA

18.04.2017 kl.05:39

Becca Alexandra: Ja, det var helt utrolig :)

irenglede

18.04.2017 kl.07:57

Hehe. Ja, vi får se hva jeg får til. Leste tilbakemeldingen på morgenen i dag, så for sent å ønske god kveld. Men ha en riktig fin dag. ;D

Laila MA

18.04.2017 kl.16:58

irenglede: Takk i lige måde :-)

irenglede

19.04.2017 kl.21:53

;D

OnTrip.dk

20.04.2017 kl.09:49

WOW sikke en oplevelse at have boet på Burj Al Arab det vil vi gerne opleve en dag. Det byggeri er så imponerende og smukt. Det ser helt vildt dejligt ud med den enorme suite ;-) Vi har kun spist forkost på hotellet - det var den eneste mulighed for os - til at komme indenfor. Et hotel der er lige så smukt indenfor som udenfor. Tak fordi du delte dette spændende opslag.

/Annette

Laila MA

20.04.2017 kl.18:02

OnTrip.dk: Takk for hyggelig tilbakemelding :-) Ja, det var en stor opplevelse å bo der. Men ikke ille å spise frokost der heller :-)

Marianne - Glimt av verden

21.04.2017 kl.19:04

Wow! Laaaangt over mine overnattingsbudsjetter, men jeg vil tro det var litt av en opplevelse! Så svært, så fancy, så storslagent! Jeg hadde ikke beveget meg bort fra hotellet et sekund hvis jeg hadde bodd der :-D

Laila MA

21.04.2017 kl.23:31

Marianne: Sant. Egentlig over mitt budsjett også, ja. Once in a life time :-)

Renates Reiser

23.04.2017 kl.13:07

Oi, her snakker vi luksus! Suiten dere bodde i er jo sånn mer enn fire ganger så stor som leiligheten jeg bor i til vanlig, haha. Lommeboken min gjorde at jeg ikke hadde råd til mer enn å se Burj Al Arab fra utsiden, men jeg vil absolutt tro det var en spesiell opplevelse å bo der et par netter!

Laila MA

24.04.2017 kl.05:52

Renates Reiser: haha. Ja, den var noen ganger større en huset vi bor i også :-) Absolutt gøy å prøve selv om det merkes godt på lommeboken :) Se fra utsiden er bra det også :-)

Laurie Deline

24.04.2017 kl.01:26

DAMN, SÅ HERLIG ^^ :D Diiigg!!

Laila MA

24.04.2017 kl.05:53

Laurie Deline: Ja, det var utrolig :-)

Iselin Renée

24.04.2017 kl.11:54

Det så veldig fint ut :)

Laila MA

24.04.2017 kl.19:11

Iselin Renée: Takk :)

Hedda

26.04.2017 kl.15:08

Wow, det ser imponerende ut! For en opplevelse det må ha vært!

Laila MA

26.04.2017 kl.18:27

Hedda: Takk skal du ha, ja det var en stor opplevlevelse :-)

GlobetrotterElisa

27.04.2017 kl.10:50

Dubai var ikke min type destinasjon, men jeg kunne nok allikevel funnet på å reise tilbake hit bare for å bo her. Her er jo hotellet en opplevelse i seg selv, så jeg hadde heller ikke beveget meg utenfor hotellet. Oppholdet hørtes i hvert fall veldig flott ut :-)

Laila MA

27.04.2017 kl.20:09

GlobetrotterElisa: Det var absolutt outstanding :-)

liseburoy

30.04.2017 kl.23:29

Såå spennende :) hotellet så veldig fint ut!

Laila MA

01.05.2017 kl.07:51

liseburoy: Ja, det var kjempebra :-)

Skriv en ny kommentar

Laila MA

Laila MA

52, Lørenskog

Reiser, friluftsliv, turer i skog og mark.

Blogglisten

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Norske blogger

Instagram

Min tittel

Kategorier

Arkiv