hits

Review - The Soho Hotel London

5 stjernes The Soho Hotel ligger 5-minutters spasertur fra Oxford Street, kort avstand til Picadilly Circus, Leicester Square og en rekke T-banestasjoner. Både med tanke på shopping og et utvalg av Londons beste restauranter, barer, teatre og nattklubber ligger hotellet perfekt plassert.

Velkomst

Vi ankom hotellet i taxi på kvelden og ble tatt godt i mot i det hyggelig resepsjonsområdet. Betjeningen var høflig og effektivt og vi fikk raskt romnøkkelen og info om fasiliteter, frokost og restaurant før bagasjen ble bragt opp på rommet.Et innbydende resepsjonsområde med en stor kattefigur.

Rommet

Heisene viste seg å være små og gangene smale så når vi åpnet døren til rommet var vi spente. Heldigvis skulle det vise seg å være alt vi hadde drømt om!  Vi hadde valgt et DELUXE Terrace Room og det svarte absolutt til forventningene. 48 kvadratmeter, stor myk seng og sittegruppe. Av fasiliteter ellers finner man badekåper og tøfler, fri internett og en rikholdig minibar. Interiøret gjenspeiler en frisk og moderne engelsk stil, og er preget av dramatiske overdimensjonert sengehoder, elegant og moderne møbler og spesialdesignet tilbehør og belysning. I tillegg til det mer obligatoriske er rommet utstyrt med blant annet LCD-TV, DVD, og iPod-lader. 

Sengene var fantastisk myke med tykke madrasser og putene var som en drøm.

Til denne romtypen hører det med en koselig men liten sittegruppe.

En romstørrelse som hadde god plass for shopping-bager.

Rikholdig minibar som riktignok ikke var fri.

Badet

Badet er ikke av de største vi har sett men det har to vasker, dusj og et herlig badekar med integrert tv i veggen. Etter en lang dag med shopping var det deilig å synke ned i badekaret men noe rosa i glasset. Her finnes også tykke håndklær, badekåper, tøfler og toalettartikler av god kvalitet.

Terrassen

Rommet vårt lå på toppen, noe som tilsa en deilig terasse med utsikt over London. Riktignok var vi her i februar og man måtte kle seg men uansett deilig å kunne sette seg ut.

Flott utsikt over London.

Soloppgangen nytes fra terrassen.
Måltider

Frokosten ble servert i The Refuel bar & restaurant og bød både på buffet og a la cart-meny. Valget en av dagene falt på Egg Benedict som var veldig smakfullt. Lunsj og middag ble testet ut i løpet av oppholdet og dette var også bra. Stedet er populært så det kan være greit å reservere bord. 

Frokost-området på morgenen.... og bar og restaurant på ettermiddag og kveldstid.


Fasiliteter

Hotellet har 91 rom og suiter som alle er forskjellige med sin egen stil og dekor. Det tilbys skjønnhetsbehandling med massasje, ansiktsbehandlinger og manikyr. Det finnes også et treningsrom med personlig trener. Hvis du ikke vil trene i treningsrommet kan du heller gå en tur i Soho Square Garden som ligger 2 minutter unna hotellet. Hotellet har også et DVD-bibliotek hvor du kan låne filmer.

Soho Square Garden - fint å legge morgenturen.

 Konklusjon

Reisefølge denne gangen var en tenåring og vi elsket å bo på dette hotellet. Både det kule område Soho og gangavstand til shopping og kultur-tilbud falt absolutt i smak. Betjeningen var hyggelig og oppmerksom, renholdet var bra. Selv om badet og sittegruppen kunne vært større var selve romstørrelsen super. Her vil vi bo igjen!

Terningkast 6

Link til hotellet her. 

Follow my blog with Bloglovin

10 kommentarer

Freshsister

16.04.2017 kl.12:56

Fint hotell det da! Reiser du bare og lever av bloggen?

Laila MA

16.04.2017 kl.15:03

Freshsister: Nei, men skulle gjerne gjort akkurat det :-)

vorden

16.04.2017 kl.13:28

Hagen ser veldig lekker ut.. Kos deg masse og ha en fin påske videre <3

Laila MA

16.04.2017 kl.15:03

vorden: Ja, den var koselig. Takk og god påske videre :-)

frodith

16.04.2017 kl.23:04

For et flott hotellrom! :-)

Laila MA

16.04.2017 kl.23:58

frodith: Ja det var herlig :-)

Iselin Renée

17.04.2017 kl.11:12

Så mange fine bilder :)

Laila MA

17.04.2017 kl.13:26

Iselin Renée: Takk :)

Bente Hoffmann * Bentes rejser

27.04.2017 kl.16:06

Sikken et fint hotel, det skal jeg huske. Er det en af Boteros katteskulpturer, der står i receptionen?? Eller er det bare en efterligning? ;-)

Laila MA

27.04.2017 kl.20:09

Bente Hoffmann * Bentes rejser: Hei Bente, Det burde jeg nok visst men er neimen ikke sikker. Beklager det. :)

Skriv en ny kommentar

Laila MA

Laila MA

52, Lørenskog

Reiser, friluftsliv, turer i skog og mark.

Blogglisten

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Norske blogger

Instagram

Min tittel

Kategorier

Arkiv