hits

Review - Jumeirah Frankfurt

Hotellet som er femstjernes fremstår som lukseriøst og moderne og ligger midt i hjertet av byen. Rett i nærheten finner man den populære handlegaten Zeil , Den gamle Operaen og finansdistriktet. Gamlebyen er også i gangavstand.

Velkomst

Vi ble tatt godt i mot i resepsjonsområdet med oshibori (vått varmt håndkle). Etter en effektivt innsjekking av hyggelig personale ble vi guidet til rommet. Ved heisene taster man inn romnummer på en tavle og heisen som kommer, tar deg direkte opp til etasjen man bor i. Positivt å slippe alle stoppene når det er mange etasjer og man føler man har sin egen private heis.

Rommet

Valget hadde falt på en Panaoramic-suite som absolutt svarte opp til forventningene. Mange av rommene har delvis integrert bad. I og med at vi var to venninner  på tur var jeg spent på hvordan dette ville fungere men heldigvis for vår del fikk vi en suite hvor badet ikke var en del av rommet. Vi hadde også valgt to senger, noe det viste seg ikke være gjort klart for. Imidlertid tok det ikke mange minutter før to ansatte kom og ordnet saken.

I tillegg til de vanlige tingene som strykbrett, vannkoker og safe tilbys det fri internett, fri minibar, sengeoppredning før leggetid,  ekspressomaskin, dokkingstasjon for iPod og en 40-tommers plama-TV. Gratis vann og håndklær blir også tilbydt med jevne mellomrom. Både lyset og gardinene håndteres ved hjelp av fjernkontroll.

Deilige badekåper og tøfler til to.

Sengene minnet om et putemekka og selvfølgelig tilbys det en egen putemeny her.

Badet

Badet var en historie for seg selv. Det var av god størrelse med vinduer fra vegg til tak på ene veggen, 2 store vasker hvor speilet over hadde integrert TV, dypt frittstående avslappingsbadekar med et lite spautvalg samt regnvanndusj, også med integret TV. I tillegg finnes badekåper, tøfler og gratis toalettartikler av god kvalitet.


Flott utsikt over byen fra badekaret.
 
 

Frokost

Frokosten serveres i 2. etasje og byr på buffet med europeiske og arabiske retter. I tillegg er det mulig å bestille en del retter fra meny. Godt bakverk og kaker hører med. Vår frokost var ikke inkludert i prisen og EUR 32,- kan føles som dyrt, selv om maten var god. Ønsket man frokosten på rommet var dette ingen umulighet heller.

Fasiliteter

Hotellet har 217 romslige rom og suiter fordelt over 25 etasjer, mange med god utsikt. Her finnes mye orginal kunst i tillegg til at det er bikuber på taket slik at hotellet har sin egen ferske honning. Det tilbys SPA med 5 behandlingsrom, basseng, badstu og treningsrom. I tillegg finnes 2 restauranter som ikke ble prøvd ut denne gangen. Hotellet har også en hyggelig og gjestfri bar/lounge.

Utsjekking

Utsjekkingen som var kl. 12 forløp raskt og effektivt uten de store overraskelsene. Vi hadde planlagt shopping utover ettermiddagen og koffertene våre ble tatt vare på inntil det var tid til å reise mot flyplassen. Som seg hør og bør tilbys det transport både til og fra flyplassen men vi valgte taxi denne gangen, dog med tilbud om vannflasker på ferden.

 Konklusjon

Hotellet, som er i samme kjede som det kjente Burj Al Arab tilbyr helt klart 5 stjernes service, ligger sentralt til og er absolutt et sted vi vil bo igjen. All betjening fra resepsjonsområde, til bagasjebærere var høflige og vennlige. rengjøringen på rommet var bra og romservice profesjonelle og vennlige.

Terningkast 6

Link til hotellet finner du her

 .

Follow my blog with Bloglovin

6 kommentarer

annebe

14.04.2017 kl.15:58

Så virkelig bra ut der ! Rent og delikat er det aller viktigste..og med bra mat og beliggenhet er det fint å være på tur :) Ha en fin påske videre<3<3

Laila MA

14.04.2017 kl.17:55

annebe: Sant det. Dessverre litt vel dyrt men greit å teste ut for få netter :-) God påske videre tild eg også <3

frodith

14.04.2017 kl.17:37

Det så ut som et deilig hotell :-)

Laila MA

14.04.2017 kl.17:55

frodith: Absolutt deilig og sentralt :-)

tepausen

15.04.2017 kl.17:22

Nydelig rom, lyst lekkert og rent

Ønsker deg en fin påske videre

Laila MA

16.04.2017 kl.12:21

tepausen: Ja, det var deilig. Takk og i lige måde :)

Skriv en ny kommentar

Laila MA

Laila MA

52, Lørenskog

Reiser, friluftsliv, turer i skog og mark.

Blogglisten

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Norske blogger

Instagram

Min tittel

Kategorier

Arkiv