Swiss fra Oslo til Sao Paulo på business-class

Vi hadde valgt å fly med Swiss Air for vår tur til Sør-Amerika. Reiseruten var Oslo-Zürich med et kort opphold, før turen en halvtime senere skulle gå videre fra Zürich til Sao Paulo.

Allerede i loungen på Gardermoen begynte vi å merke nervepresset for om vi skulle rekke flyet fra Zürich til Sao Paulo. En SMS  tikket inn om at flyet var 30 minutter forsinket. I og med at vårt connection fly skulle gå kun en halvtime senere begynte vi å ane problemene som skulle komme (her begynte jeg også å irritere meg over hvordan jeg kunne være så dum å ha kun en halvtime mellom flightene!). Etter hvert fikk vi boardet men det tok ennå 10 minutter før flyet fikk ta av, det vil si  vi var over 45 minutter forsinket når vi endelig var i luften. Underveis i luften så vi for oss mange forskjellige scenarier. Rekke flyet uten bagasje, rekke flyet med bagasje, overnatting i Zürich til neste dag, ettersendelse av bagasje m.m.

Heldigvis skulle det gå bra. Når vi gikk av flyet i Zürich sto en sjåfør med Sao Paulo-skilt og vinket oss inn i en bil. Han kjørte rundt flyet og lastet inn bagasjen vår, så videre innom en passkontroll før han kjørte oss til gaten. Flyet hadde hatt mulighet til å vente på oss og stor var gleden når vi skjønte det! Moralen her er at jeg lærte at jeg aldri skal ha så kort tid mellom flightene.

Med et ventende fly fullt av passasjerer gikk vi ombord. Etter å ha funnet plassene våre ble vi ønsket velkommen med champagne av en hyggelig kabinansatt.

 

Setene var herlige med mulighet til å legges helt ned. De hadde også massasje samt mulighet til å stille inn hvor mykt eller hardt setet skulle være. Goodie-bag med småting som sokker, øyemaske, tannbørste-kit, ørepropper og leppomade fikk vi også.

Swiss bød på masse gode filmer i sitt underholdningssystem.Når det gjelder maten var den svært bra med mulighet til å velge mellom to forskjellige forretter, to forskjellige hovedretter og en dessert fra meny. Bra utvalg av viner skal det også sies at det var.Etter en deilig nattesøvn ble det servert frokost fra en tralle. Her kunne man velge ut fra det man hadde lyst på. Frisk frukt, omelett, oster og kjøttpålegg. Frisk juice og kaffe etter ønske ble også servert.


 

Vel fremme i Sao Paulo 12 timer senere var vi uthvilt og klar for sightseeing. Ved hjelp av oppsparte bonus-poeng og en Companion ticket kunne alle 4 reise på business-class. Det var første gang vi fløy business på langdistanse og det skal innrømmes at det gav mersmak. Da var det bare å glede seg til hjemreisen et par uker senere :-)

Follow my blog with Bloglovin

8 kommentarer Skjul

lisarorvik

14.08.2016 kl.13:33

Aå herlig, kos deg masse :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)
Laila MA

15.08.2016 kl.17:24

lisarorvik: takk skal du ha :) Ja, tar en titt på bloggen din :-)
frodith

14.08.2016 kl.14:44

Så herlig de ventet på dere, og FOR et fly :-)
Laila MA

15.08.2016 kl.17:24

frodith: Ja, utrolig flaks at de ventet. Og flyet var veldig bra :-)
annebe

14.08.2016 kl.15:04

Nå er det seks år siden jeg har vært på flytur..og jeg er ikke så veldig glad i det..men det går jo greit. Deres flytur så jo veldig bra ut...fine bilder :)) Sør-Amerika hørtes spennende ut :)) Kos deg med dagen videre <3
Laila MA

15.08.2016 kl.17:25

annebe: Oi, det var lenge side, ja. Men man kommer langt med bil også :-) Og Sør-Amerika var utrolig spennende :) Fin dag til deg også :)
Frøken Reiseglad

27.08.2016 kl.09:10

Buisness er deilig! Har prøvd det på Thai og Emirates. Da var jeg så heldig å bli oppgradert!
Laila MA

28.08.2016 kl.11:06

Frøken Reiseglad: Absolutt deilig :-)

Skriv en ny kommentar

hits