Rosmarinen i hus

Heldigvis har høsten vært lang for Rosmarinen var ikke blitt høstet. Selv om det har vært et par netter med ned mot  -10 sto planta like rank og stolt.

Jeg klipte den ned, fjernet stilkene og tørket den i ovnen på ca. 50 grader i 30 minutter. Deretter var det bare å legge den over på glasset. Da har jeg rosmarin for matlaging gjennom vinteren.

 

Fjern først stilkene

Legg på stekeplate og tørk på 50 gr. i ca. 30 minutter.

 

Deretter er det bare å legge over på glass

 

4 kommentarer Skjul

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig)

07.12.2015 kl.09:55

Deilig med urter til maten så greit å få de i hus::)
eklektiskminimalisme

07.12.2015 kl.11:00

Så smart! Rosmarin er jo så godt.
Laila MA

08.12.2015 kl.10:12

eklektiskminimalisme: Absolutt. Godt jeg fikk den inn i tide ;) Nå har jeg til Foccaciaen min :-)
Laila MA

08.12.2015 kl.10:13

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Ja, det var nok i grevens tid. Gressløken hang som et slakt... :-)

Skriv en ny kommentar

hits