hits

Review - Dubrovnik airport bussiness lounge

Dubrovnik airport er en liten flyplass og loungen er langt enklere enn andre lounger, både når det gjelder utvalg av mat/drikke og av fasiliteter. Du finner loungen på terminal B i 3. etage. 

Man kommer inn i et enkelt resepsjonsområde hvor boardingpasset scannes. Toaletter (rent og pent) ligger til venstre og inngangen til loungen er til høyre. Loungen er enkel og litt gammeldags i møbelemanget med skinnstoler i grupper på 4 med bord i mellom og teppe på gulvet. En dobbel stikk-kontakt ved hver gruppa gir mulighet for lading. Du finner også 3-4 avlukker med PC til fri benyttelse. I tillegg er det TV og fri wi-fi.  

Utvalget av mat var forholdsvis enkelt. Toast, crossainter og syltetøy. Av drikkevarer var det kjøleskap med vann, mineralvann og øl. Av alkoholholdige drikker var det vin og et enkelt utvalg av sprit. Ellers potetgull og frukt, te og kaffe.

Det var ingen air condition i lokalet og loungen ligger tett opp mot taket (blikk?). Det var derfor utrolig varmt der. Lokalet ellers var rent og pent og betjeningen var hyggelig. 

Man trenger gullkort eller business/førsteklasse billett for å besøke loungen.

 


Enkle forhold


Utsikt mot fjellene og flystripa

2 kommentarer

frodith

03.08.2015 kl.12:20

Jeg trasker bare i de vanlige områdene jeg :-D Aldri hatt noe gullkort noe sted :-D

Laila MA

03.08.2015 kl.14:28

frodith: Det er ikke så dumt det heller :)

Skriv en ny kommentar

Laila MA

Laila MA

52, Lørenskog

Reiser, friluftsliv, turer i skog og mark.

Blogglisten

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Norske blogger

Instagram

Min tittel

Kategorier

Arkiv