hits

Review - Lufthansa Lounge Frankfurt

For flygninger med Star Alliance kan du benytte Lufthansas lounge i Frankfurt. Det finnes flere Lufhansa Lounger men en av de ligger på høyre hånd rett etter taxfriområdet på terminal 1, nær gate A13. Åpningstidene er fra 05.30-22.30.

Du finner en disk utenfor døren  hvor boardingpasset skannes. Innenfor døren er det en større skranke hvor det er mulighet til å få hjelp til diverse saker. Loungen er forholdsvis stor og avhengig av når på dagen du er der finner du alt fra kontinental frokost, tapaslignende lunsjretter, supper og enklere middagsalternativer som kylling og potetsalat, pøler etc. Det er også et rikholdig tilbud av frukt, vann, mineralvann, vin og drinker. Snacks som potegull og vingummi-godteri, iskremboks, kaker, te og kaffe hører også med.

Loungen har behagelige skinnstoler og høye bord med barkrakker. Det er vennlig personale her som rydder kontinuerlig. Du finner ellers avlukke for private telefonsamtaler, strømuttak og små arbeidsplasser. Det er gratis Wi-fi og aviser.

Loungen er ren, lys og oversiktlig. Toalettområdene er fine og du har også mulighet til å ta deg en dusj. I motsetning til senator-loungen finnes det ikke røykerom her.


 


 

Loungen er åpen for gullmedlemmer og reisende med business eller førsteklasses billett.

6 kommentarer

annebe

01.08.2015 kl.14:18

Er jo noen år siden jeg var ute å reiste..og slike lounger er vel for folk som reiser mye og har en slags bonus :)...men det så veldig delikat ut ....:)) God helg videre :))

Laila MA

01.08.2015 kl.14:22

annebe: Det er riktig. Du må være gullmedlem eller ha billett som gir tillgang (business eller førsteklasses billett). Det er absolutt behagelig, i vertfall hvis man flyr mye :) God helg til deg også :)

frodith

01.08.2015 kl.14:44

He-he, kan til og med dusje underveis liksom :-D

Laila MA

01.08.2015 kl.16:47

frodith: Hehe :-) Må du så må du :)
Deilig av og til å være slike medlemmer, men det går greit med resten også.:)

Laila MA

01.08.2015 kl.20:10

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Absolutt :-)

Skriv en ny kommentar

Laila MA

Laila MA

52, Lørenskog

Reiser, friluftsliv, turer i skog og mark.

Blogglisten

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Norske blogger

Instagram

Min tittel

Kategorier

Arkiv