Deilige hjemmelagde seigmenn

Denne oppskriften på seigmenn er bare helt nydelig. Godt å spise selv og fint og ha med seg bort som gave.

 




Ingredienser:

60 g gelatinpulver
1 kg sukker
25 ml annanasessens
konditorfarge etter smak

Gjør sånn:

La 2 dl kaldt vann og 60 g gelatinpulver svelle til en fast klump.
Mens det står å sveller gi 1 kg sukker og 3 dl kaldt vann ett oppkok.

Gelatinen has i sukkerlaken og røres til det er oppløst.

Del opp massen og ta i de fargene du ønsker. Hell over i langpanne eller former, Massen skal stå til den stivner. Skjær så i biter og vend i sukker.


Ingrediensene


 

Fordel i fargen og hell over i former. La stivne.


 

Del opp i biter og vend i sukker


 

Det ferdige resultatet

Fint å ha med bort som vertinnegave eller ekstra gave til gjestene.

 

 

 

2 kommentarer Skjul

Skyler

30.12.2014 kl.22:54

Då søt ide :-)
Laila MA

31.12.2014 kl.08:16

Skyler: Takk, Skyler. Riktig godt nyttår til deg :-)

Skriv en ny kommentar

hits