hits

Hva gjør man med souvernier?

Før hadde vi en tendens til å handle med oss masse souvernier når vi var på ferie og etter hvert ble huset fylt opp med mer eller mindre nyttige gjenstander. Som keramikk fra Hellas, arabisk inspirert pynt fra Midtøsten og tresko fra Holland. Det er fint der og da men ikke alltid like fint hjemme på hylla. Etter hvert har loppemarkedene fått sin del. 

Det er alltid hyggelig å ha med et minne hjem. En god idè kan være en settekasse hvor du kan plassere små ting som fingerbøller eller annet som er typisk for stedet du besøker. 

 
 

6 kommentarer

Skyler

08.12.2014 kl.15:08

Åå husker vi hadde sånne da jeg var mindre =) Gode minner :D Veldig koselig egentlig, så har man alle ferieminner en plass, så kan man gå dit å mimre seg tilbake :D

Laila MA

08.12.2014 kl.18:42

Skyler: Det er sant :-)

rteworld

09.12.2014 kl.12:34

Selv har vi "spesialisert" oss på å kjøpe en krystallgjenstand fra de store byene vi har vært i, foruten mer tradisjonelle bruksting fra mer "eksotiske" land, som vi kan bruke heller enn å sette "bort" i en hylle, bl.a. har vi kjøpt ekte tepper fra Iran og Tyrkia, indiansk håndtverk fra Nevada og en ekte persisk samovar (te-koker) og riskoker. Platter og billig masseprodusert "møl" det står "Rhodos" og "Mallorca" på, holder vi oss langt unna.

Laila MA

09.12.2014 kl.20:08

rteworld: Det er en god idé. Jeg har selv noen fine krystallglass kjøpt i Praha. Enig med deg. Typiske souvernier er greit å styre unna ;)

Mari Julefreak

22.12.2014 kl.21:34

Haha, kjente meg godt igjen i det at det ikke er alt man kjøper på ferie/i utlandet som gjør seg like godt hjemme. Bodde noen måneder i Nicaragua for noen år tilbake, kom tilbake med helt ny garderobe - og nesten INGENTING var fristende å kle på seg her hjemme... Og det var bare et eksempel! Har lært litt med årene, heldigvis :)

Laila MA

22.12.2014 kl.21:52

Mari Julefreak: hehe:-) Det kan fort skje at man lar seg rive med, ja :-)

Skriv en ny kommentar

Laila MA

Laila MA

52, Lørenskog

Reiser, friluftsliv, turer i skog og mark.

Blogglisten

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Norske blogger

Instagram

Min tittel

Kategorier

Arkiv