Oppskrift - Kremet kinakål

Smakfull og lettlaget rett som absolutt bør prøves.

Slik gjør du:

Vask og finsnitt kålen. Kok opp en stor kjele med vann og tilsett havsalt. Gi kålen ett oppkok (2-3 minutter). Sil av vannet. Smelt smør, tilsett mel og rør godt. Spe med melk og fløte til en tykk saus. Smak til med salt og pepper. Hell sausblandingen over kålen vend.

Stek 2 pakker bacon og 8 pølser. 

Serveres med sennep og eventuelt godt brød/rundstykker.

Antall porsjoner: 4

Ingredienser:
2 stk. kinakål
1 ss havsalt
2 ss smør
2 ss hvetemel
1 dl kremfløte
1 dl melk
Pepper

8 bratwurst
Bacon 

 

 


Kok opp kålen



Tilsett havsalt i vannet



Lag saus som vendes i kålen


Stek bacon og pølser



 

En god og lettlaget rett som passer til hverdags eller i helgen med godt øl til. 
 

2 kommentarer Skjul

(it's a wondeful) rteworld

11.12.2014 kl.12:12

mmm...så godt ut, nå fikk jeg lyst på pølser...
Laila MA

11.12.2014 kl.18:51

rteworld: Ja, det er godt :-) prøv selv :)

Skriv en ny kommentar

hits